AFI CITY, primul proiect rezidențial AFI EUROPE în România

AFI City este localizat în partea de nord-vest a Bucurestiului, în sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi. Odată finalizat, acest proiect rezidențial planificat la scară largă va fi unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din București. În prima fază, două clădiri rezidențiale totalizând 190 de apartamente și 228 de locuri de parcare supraterane sunt planificate să înceapă dezvoltarea, în timp ce fazele viitoare se afla în stadiul de proiectare.

Într-una dintre cele mai verzi zone ale Bucurestiului, gândită ca o „comunitate privată”, proiectul permite proprietarilor să se bucure de un stil de viata sigur și privat, înconjurați de grădini și locuri de joacă spațioase, unde au parte de activități de familie în aer liber, de aer curat și de o atmosfera liniștită, fiind combinația perfectă între familie, prieteni și un stil de viață propriu.

Atmosfera unei comunități, sentimentul de acasă, confortul, siguranța, prietenia și multe altele au fost luate în considerare pentru proiectarea AFI City. Povestea lor începe aici.

Locatie: AFI CITY, Bucuresti
An executie: 2021
Denumire proiect: AFI CITY, primul proiect rezidențial AFI EUROPE în România
Produse/Sisteme utilizate: EasyFONO – Sistem fonoabsorbant canalizare interioară