Inovație în Agricultură: Succesul din Surdila-Greci

O pagină impresionantă de istorie agricolă a fost scrisă în Surdila-Greci, grație proiectului de Retehnologizare și Modernizare a O.U.A.I. SPP 1-3 ISG. Acest demers a avut un impact profund asupra irigațiilor din zonă, transformând peisajul agricol și oferind agricultorilor o infrastructură avansată pe o suprafață extinsă de 1709 hectare.

Piatra de temelie: 4.200 metri de țeavă

Ce a însemnat contribuția noastră pentru această transformare? Am furnizat 4.200 metri de țeavă HDPE PN 8, SDR 21, cu diametre cuprinse între 450 și 800. Aceste componente au jucat un rol crucial în realizarea proiectului, fiind o dovadă a calității și a fiabilității soluțiilor pe care le oferim.

Recunoștință și Parteneriat

Echipa Valrom ține să își exprime recunoștința către constructorul cheie al proiectului. Această colaborare strânsă și încrederea acordată au fost esențiale pentru succesul și implementarea viziunii noastre comune.

Misiunea Continuă

Ne mândrim cu pașii pe care i-am făcut împreună și suntem entuziasmați de viitor. Ambiția noastră nu se oprește aici. Ne propunem să aducem inovație și dezvoltare în comunitățile agricole și să fim mereu gata să răspundem următoarelor provocări care ne așteaptă.

Locatie: Surdila Greci, jud. Brăila
An executie: 2023
Denumire proiect: Inovație în Agricultură: Succesul din Surdila-Greci
Produse/Sisteme utilizate: AgriKIT – Sisteme de irigatii

Produse/Sisteme utilizate: AgriKIT – Sisteme de irigatii

Țeavă HDPE PN 8, SDR 21, cu diametre cuprinse între 450 și 800 – 4200 metri