Un nou cartier rezidențial din Iași

Noul cartier rezidențial Moon Reflexes, un proiect rezidențial deosebit amplasat în apropierea unui lac pe strada Moara de Vânt, Iași.

Valrom Industrie s-a implicat activ oferind consultanța tehnico-financiară și expertiza vastă deprinsă în peste 25 de ani de experiență și pentru care a furnizat o gamă completă de produse și servicii.

Împreună, au reușit să aducă calitatea, siguranța și confortul de care orice beneficiar ar trebui să dispună în propria locuință.

Produse și Servicii

I. Încălzirea în pardoseală – Valrom PexKIT

Sistemul de încălzire a fost complet dimensionat gratuit de către Valrom.

Ca și produse, s-au folosit aproximativ 20.000m de țeavă PE-XB, plăci cu nuturi, automatizări și casete complete (kit de amestec, distribuitor, kit de golire amestec, unitate de comandă, cap termostat și termostat).

II. Alimentare cu apă rece – WaterKIT

Alimentarea cu apă rece a fost realizată prin țevi și fitinguri PEHD, gama WaterKIT. Țevile folosesc materie primă virgină 100%  în procesul de fabricație și sunt certificate pentru comercializarea în România, Republica Moldova și în Uniunea Europeană.

III. Canalizare interioară și exterioară – KompactKIT & EasyKIT

Pentru canalizarea exterioară s-a folosit tubulaturi și fitinguri din PP, gama KompactKIT.

În interiorul clădirilor rezidențiale,canalizarea interioară a fost raelizată prin țevi și fitinguri din PP, îmbinare cu mufă și garnitură, gama EasyKIT.

Despre Moon Reflexes Residence
“Denumirea Moon Reflexes (Reflexiile) face trimitere la denumirea brand-ului 7Moon. Se referă, în plan simbolic, la aspirațiile și ideile dezvoltatorului în ceea ce privește noul cartier, precum și la ideologia viitorilor locatari (persoane iubitoare de natură, de apă, de frumos). Reflexiile realizează și geolocația acestui cartier, în apropierea unui lac unde luna are cele mai puternice reflexii pe apă.

În lucrările de construcții pe care le executăm folosim doar materiale și produse de cea mai bună calitate, pentru că obiectivul nostru este să oferim clienților noștri protecție mai presus de orice. Vrem să fim recunoscuți pentru că furnizăm servicii de top, fiind o firmă care se bazează pe integritate și respect reciproc, iar pentru a obține acest lucru, siguranța voastră este prioritatea noastră.

Situat în Moara de Vânt, în vecinătatea cartierului Tatarasi, complexul rezidențial se află într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, la doar 10 minute de Palas Mall. Vă punem la dispoziție apartamente cu spații vitrate generoase, de 1, 2 sau 3 camere, utilitate complet, în funcție de cerințele pe care ni le comunicați. Design-ul se încadrează în cele mai noi tendințe, iar arhitectura exterioară va fi pe măsura așteptărilor.”

Pentru mai multe detalii, accesați website-ul: https://7moon.ro/