VALROM Industrie la EXPOAPA 2023:

Dezvoltarea Sustenabilă a Sectorului de Apă în RomâniaVALROM Industrie are deosebita plăcere de a vă invita la EXPOAPA 2023, în cadrul Forumului Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est”, care se va desfășura în perioada 23-25 mai 2023, la Pavilionul REDAL EXPO din Sibiu. Acest eveniment reprezintă o oportunitate bună de a explora noile tendințe și inovații din sectorul apei și de a dezvolta soluții durabile pentru industria serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare din România.

Valrom în două cuvinte

Înainte de a explora detaliile evenimentului, este important să înțelegem importanța companiei VALROM Industrie, în industria apei din România. Compania noastră se mândrește cu o gamă variată de produse și soluții inovatoare care contribuie la îmbunătățirea performanțelor din industria apei. Ne concentrăm asupra dezvoltării sustenabile a sectorului serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, oferind soluții de înaltă calitate și tehnologii avansate.

Programul activităților

EXPOAPA 2023 este un eveniment complex care cuprinde numeroase activități relevante pentru sectorul apei. Vă prezentăm câteva dintre cele mai importante evenimente care vor avea loc în cadrul expoziției:

1. Expoziția de specialitate „ExpoApa®” – ediția cu numărul 23

 • Accesul la expoziție este liber și gratuit.
 • Expoziția reprezintă o platformă ideală pentru a descoperi cele mai recente produse, tehnologii și soluții din industria apei.
 • Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu experți din domeniu și să se informeze despre ultimele noutăți și inovații.

2. Conferința Tehnico-Științifică internațională „Industria apei – provocări și perspective”

 • Conferința va aduce împreună manageri, proiectanți, cercetători și operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare din țară și străinătate.
 • Tematicile abordate vor viza provocările și perspectivele industriei apei, inclusiv sustenabilitatea, tehnologiile emergente și aspectele legislative.

3. Seminarul „Finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene și corelarea programelor de investiții din sector”

 • Seminarul este organizat în parteneriat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).
 • Participanții vor fi informați despre oportunitățile de finanțare prin fonduri europene pentru infrastructura de apă și vor afla detalii despre programul de investiții din sector.

4. Atelierul de lucru internațional „Economie circulară”

 • Atelierul este organizat cu suportul Grupului pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA) și al Comisiei Principale Dezvoltare – Economie a Asociației Române a Apei (ARA).
 • Participanții vor explora conceptul de economie circulară și vor înțelege modul în care această abordare poate fi aplicată în industria apei pentru a reduce impactul asupra mediului.

5. Concursul „Instalare branșament sub presiune”

 • Concursul va pune la încercare abilitățile participanților în instalarea branșamentelor sub presiune.
 • Participanții vor avea ocazia să demonstreze tehnicile și cunoștințele lor în fața unui juriu format din specialiști din domeniu.

6. Sesiuni de prezentări firme

 • În cadrul expoziției vor avea loc sesiuni de prezentări susținute de diverse companii din industria apei.
 • Aceste prezentări vor oferi oportunitatea de a afla mai multe despre produsele și soluțiile inovatoare ale acestor companii.

7. Alte evenimente de interes pentru sectorul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare

 • EXPOAPA 2023 va include și alte activități relevante pentru industria apei, precum workshop-uri, demonstrații live și prezentări de cazuri de succes.

Locația evenimentului

EXPOAPA 2023 se va desfășura la Pavilionul REDAL EXPO din Sibiu, situat pe Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu. Expoziția va fi deschisă între orele 09:00 și 17:30, oferind vizitatorilor suficient timp pentru a explora standurile și a participa la evenimentele programate.

Participarea la EXPOAPA 2023 reprezintă o oportunitate bună de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industria apei. Valorile VALROM Industrie, gama noastră variată de produse și soluțiile inovatoare vor fi prezentate la Standul 58 din Pavilionul Expozițional. Vă invităm cu căldură să ne vizitați și să explorați modalitățile prin care putem contribui la dezvoltarea sustenabilă a sectorului apei în România. Vă așteptăm cu nerăbdare la cel mai important eveniment din sectorul apei, EXPOAPA 2023!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați link-ul de mai jos:

https://www.ara.ro/sp/expoapa