ISH Frankfurt 2023

ISH Frankfurt 2023 este evenimentul mult așteptat de profesioniștii din întreaga lume din sectorul HVAC & Water, iar Valrom Industrie SRL nu va lipsi de la această ediție. Între 13-17 Martie, vom fi prezenți în Hala 4.0, Stand E79, alături de aproximativ 2.000 de expozanți de top din peste 50 de țări.

Suntem mândri să vă prezentăm soluțiile noastre inovatoare pentru utilizarea responsabilă și eficientă a resurselor, care includ sisteme de ultimă generație pentru alimentarea cu apă rece, irigații, filtrarea și dedurizarea apei potabile. Vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații și să vă demonstrăm cum aceste soluții pot fi implementate în mod eficient în cadrul afacerii dvs.

În calitate de lideri în sectorul nostru, suntem dornici să ne întâlnim cu profesioniștii din întreaga lume și să le arătăm cum putem colabora pentru a ajuta la îmbunătățirea sustenabilității mediului și la reducerea costurilor de funcționare a afacerilor. Vă invităm să ne vizitați la standul nostru din Hala 4.0, Stand E79 și să aflați mai multe despre cum putem face acest lucru împreună.

Pentru mai multe informații despre participarea noastră la ISH Frankfurt 2023, vă invităm să accesați link-ul de mai jos: https://ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en/exhibitor-search.detail.html/valrom-industrie-srl

Vă așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la ISH Frankfurt 2023!